lotus cosmetics summersun

Despre produsele Gold Dermoactive

Gama Summers Sun a fost creată pentru a răspunde nevoilor specifice ale pielii în sezonul estival, asigurând o protecție de calitate superioară împotriva razelor solare dăunătoare. Produsele din această colecție combină eficacitatea filtrelor UV cu puterea nutritivă a uleiurilor naturale, pentru a oferi o îngrijire completă și echilibrată.

Uleiurile cu protecție SPF contin uleiuri pure din avocado, argan și jojoba, cunoscute pentru proprietățile lor hidratante și regenerante. Aceste uleiuri naturale nu doar că mențin pielea moale și elastică, dar contribuie și la formarea unui scut protector împotriva deshidratării și a agresiunilor externe.

Pentru momentele după expunerea la soare, gama Summers Sun oferă produse after sun ce calmează și repară pielea, prevenind iritațiile și roșeața. Și pentru că cei mici au nevoie de o îngrijire specială, colecția include și produse de protecție solară dedicate copiilor, cu formule delicate, dar extrem de eficiente.

Cu Summers Sun, fiecare zi de vară va fi însoțită de siguranță și răsfăț, oferindu-ți încrederea că pielea ta și a celor dragi este protejată și hrănită în mod optim.